Om oss

Om RusseSwap

RusseSwap er et helt nytt konsept laget eksklusivt KUN for russen, der du som russ på en effektiv og trygg måte kan kjøpe og selge russeutstyr og billetter til russearrangementer privat – eller «swape», som vi kaller det. Konseptet går ut på at private selger til private – vi er russens nye markedsplass – og sikkerheten ligger i at vi er her som mellomledd for å gjøre handelen trygg og effektiv for begge parter. Vi tar kun et distribusjons- og administrasjonsgebyr for dette, en prosentsats av salgsprisen, og alle billetter sendes dermed først til oss og deretter videre til kjøper.

Dukket det opp noe som gjør at du ikke kan delta på et russearrangement? Ønsker du billetter til et annet landstreff, men alle billetter er utsolgt? Selg din billett på RusseSwap til en annen russ, og kjøp billett til treffet du har så lyst til å delta på!

På RusseSwap kan du også swape russeprodukter, slik som klær og bager. Eneste betingelse er at det du selger er i som ny eller pen tilstand. Passer ikke russebuksen du kjøpte i fjor lenger? Ingen problem. Legg den ut for salg på RusseSwap – og andre russ som trenger akkurat din størrelse vil kjøpe den. Så kan du kjøpe bukse i den størrelsen du vil ha etterpå!

RusseSwap er opptatt av at russetiden skal være for alle. Derfor har vi et system der du ikke kan selge billetter til dyrere pris enn det du kjøpte den for. Alle billetter som blir lagt ut på RusseSwap, kan kun legges ut til innkjøpspris, altså det du betalte for billetten, eller lavere. Vi oppfordrer til å selge billetter du ikke skal bruke på RusseSwap – kanskje hjelper du da en russ som i utgangspunktet ikke hadde hatt råd til å delta på et arrangement, til å få opplevelser for livet.

Vårt system motvirker dyre, falske billetter. Vi gjør vårt for å bremse og til slutt sette en stopper for den store økningen av svartebørssalg av russebilletter som omtales i avisene hvert eneste år. Vi vil stoppe tendensen til at noen tjener gode penger på å selge falske billetter som tilsynelatende ser ekte ut til svindyre priser til russen. Vi er her for å gjøre det enkelt, trygt og effektivt å selge en billett du finner ut at du ikke skal bruke, og å kjøpe billetter til arrangementer som veldig fort blir utsolgt og dermed er vanskelige å finne billetter til.

Et godt råd for trygge kjøp og salg:
Betal aldri direkte til selger, dersom selger for eksempel ber deg om å føre penger over til bankkonto eller bruke Vipps. Alle betalinger skjer gjennom oss, alltid.

For å kjøpe og/eller selge på RusseSwap, registrerer du deg enkelt på vår side.


Salg av falske billetter vil bli fulgt opp, og hele beløpet vil bli innkrevd av selger. Du må også regne med innkrevingsgebyrer på toppen, ettersom vi benytter oss av inkassoselskap skulle slike situasjoner oppstå.

Med ønske om en fantastisk RT i 2017!
– RusseSwap 

PRODUKTER TIL SALGS